aanbod workshops

DE TUIN

video en animatie workshop

voor onder, midden en bovenbouw groepen

In een lange workshop van een dagdeel gaan we spelen en onderzoeken met licht, schaduwen, overheadprojectors en videobeamers. We maken onze eigen animaties en worden een VJ en manipuleren onze eigen gemaakte beelden.

DE TUIN

Ga mee op reis door een bijzondere tuin.
Een video en animatie workshop, ook voor de allerkleinste !

VJ en video kunstenares Rachel De Boer neemt je mee op een reis door een geprojecteerd landschap. Via videoprojecties van animatie filmpjes, live videobeelden en live manipulaties kom je in een fascinerend wereld terecht.

We gaan samen een landschap maken waarin jij mee bepaald wat er gebeurd. Waarin jij zelfs de hoofdrol kan spelen. We gaan heerlijk spelen en knutselen. Zo brengen wij de tuin samen tot leven én ontdekken wie en wat er allemaal nog meer leeft in de tuin.

Geef je fantasie de vrije loop en speel, beweeg, knutsel en verzin met ons mee. Deze speciale tuin, vol projecties, animaties en bewegende vormen, komt dankzij jou tot leven. Doe mee !

Rachel de Boer combineert in deze workshop diverse analoge en digitale technieken. Samen met de kinderen gaat ze op onderzoek in een geprojecteerd landschap.

 
installatie "DE TUIN" is ontwikkeld voor 2turvenhoog festival, Almere 2011
 
 
 
 
 
 
 
 

 

winston print 03.jpg
digital poetry slaapkamer.jpg
2turvenhoog09.jpg
drive-in expo 1.jpg
04 krakeling.jpg