introductie Floating Media

Floating Media is een multi-disciplinair bedrijfje van multimedia kunstenaares Rachel de Boer.


Rachel De Boer maakt naast haar vrije autonome kunstwerken (in diverse disciplines) ook computer animaties, visuals en video's. Even als (interactieve) live video decors voor onder andere theater, dans, opera, muziek  en kunst events en symposia.

Daar naast geeft zij KinderKunstWorkshop aan kinderen door geheel Nederland. En maakt ze interactieve installaties op kinderfestivals. Ze is gecertificeerd BIk'er. (beroepskunstenaars in de klas) Haar nieuwe website met workshop aanbod is Floating Kids.

 
video's filmpjes te zien op vimeo : http://vimeo.com/floatingmedia
older websites: floating media 2002 & floating media 2007
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Als multimedia kunstenares beweeg ik me al jaren met mijn werk over allerlei grenzen van de autonome kunst heen, de grafische wereld en de wereld van de toegepaste opdrachten. In mijn werk als video-jockey; het live manipuleren en monteren/mixen van videobeelden/computer beelden, word ik ingezet om binnen de verschillende kunstdisciplines maar vooral binnen multidisciplinaire events, werk te maken. Ik heb live video-decors ontworpen en gemaakt voor zowel televisie als theater, als dansproducties, muziek events en media-events. In mijn werk maak ik gebruik van de verschillende media; MULTIMEDIA kunstenaar in de breedste zin van het woord. Digitale fotografie, computer technieken, audiovisuele technieken en grafische technieken. Tegelijkertijd gebruik ik nog steeds oeroude technieken zoals het werken met en op papier. Maar de computer is de grote verbindende factor geworden. In de loop van de jaren heb ik zo op de computer een eigen handschrift ontwikkeld, en beheers ik diverse technieken om mijn eigen werk zelf te produceren.

 
voor meer informatie zie ook biography & portfolio.

Subcategorieën

mfx 5.jpg
taiga festival 1.jpg
klokhuisevent06.jpg
op kamers 16.jpg
06 krakeling.jpg